Hőkamerás szolgáltatás


Épület felmérés

Épületen kialakult hőhidak és egyéb más, nem megfelelő hő és vizszigetelés beazonosítása infrared kamerával. Tető szerkezetek szigetelésének felülvizsgálata.

Napelem felmérés

Hőmérséklet különbségek kimutatása fotovolatikus paneleken és képi bemutatása hőtérképen. Minden képhez GPS koordináta is rögzítve van.

Magas feszültség- villamos vezetékek

Abnormális melegedés kimutatása a vezeték rendszeren.

Biztonsági és mentési feladatok

Emberek és állatok keresése, beazonosítása manuális hőmérséklet tartomány változtatásával vagy maszkolással.

Különlegesség

A Wiris különlegessége, hogy ez nem egy sima szenzor, hanem egy teljes termográfiai rendszer szoftveres környezettel. Tehát nemcsak a képek-et kapjuk végeredményben, hanem teljes termikus adatokat is! Ebből utófeldolgozással elérhető a maximális hőmérsékleti pontosság. Ráadásul mindez videókban is! Egy csővezetékre elhelyezhetünk egy vonalat és ahogy a videóban körbejárjuk, végig 2D-ben megkapjuk a termikus diagrammját. Más rendszerekkel szemben itt a bolométer nem másodpercekig, hanem akár 9 percig is képes tartani a termikus pontosságát, sőt ezt élőben átállíthatjuk.

Az alábbi videó-t a Roger.Wilco közreműködésével készítettük bemutatandó mire képes könnyedén a DJI S1000-es gépeinkre szerelt Wiris hőkamera. A kamera teljes irányítása, konfigurációja on-line, élőben kényelmesen elérhető a kisbuszunkból. 

A szolgáltatás egyedi ajánlatra elérhető hasonlóképpen a mezőgazdasági felmérésekhez kilóméter általány nélkül esetiben és/vagy csomagban előre megrendelve tényleges riasztás/keresés formában.

Megrendelés